Praktijk voor coaching en spiritueeltherapie

E-mail

Wet van de aantrekking

Als je ervan uitgaat dat alles uit energie bestaat, kun je er ook van uitgaan dat je die energie kunt  beïnvloeden. Alle vormen van energy-healing zijn daar op gebaseerd. Maar het betekent meer. Alles wat jij voelt of waar je aan denkt is energie en je trekt vanzelf dezelfde energie aan. Want weet je …

Energie volgt de aandacht!

Maar wat betekent dat nou? Het betekent: dát waar je je aandacht op richt wordt versterkt. Om dit te ervaren vraag ik je je ogen te sluiten en je aandacht maar eens naar je voeten te brengen, voel heel bewust je voetzolen op de grond, voel je tenen één voor één af, voel je hielen en voel je bovenkant van je voet. Als je dit een tijdje gedaan hebt, zul je merken dat je voeten anders aan gaan voelen. Misschien worden ze warmer, gaan ze tintelen of lijken ze in je gedachten groter. Dat is de energie die je aandacht is gevolgd.

Waar je je aandacht op richt groeit en het trekt andere zaken met dezelfde energie aan. In het dagelijks leven trek je dus dingen naar je toe. Dit kan zowel positief als negatief zijn. Dit doe je door aan dingen te denken en de gevoelens die je bij die gedachten krijgt.

Lees meer hoe je de energie positief kunt inzetten in je leven …