Praktijk voor coaching en spiritueeltherapie

E-mail

Coaching

Een coachingstraject begint met een startgesprek waarin vastgesteld wordt wat de vraag of het probleem is. We bespreken je verwachtingen en welk doel je jezelf gaat stellen. Aan bod komen ook de planning van de sessies en welke methodieken er mogelijk ingezet gaan worden.

Een sessie duurt gemiddeld anderhalf uur en er worden circa 5 tot 10 sessies afgesproken. Aan het begin van elk coachinggesprek wordt gekeken hoe ver je in je proces bent. Na iedere sessie krijg je een opdracht mee om tussentijds aan te werken. Deze opdracht wordt tijdens de volgende sessie besproken.

Na enkele sessies kun je verder weer zelf aan je doelen werken. De laatste sessie evalueren we of je jouw doel hebt behaald en hoe je zonder de coaching verder kunt. Als het nodig is kunnen we sessies toevoegen. De coaching eindigt als je jouw doel hebt behaald.

Tijdens het coachingtraject maak ik gebruik van meerdere methodieken, zoals NLP en werken met Kernkwaliteiten en kernkwadranten. Daarnaast zijn er vele andere  coachingtechnieken die ik in de sessies gebruik.