Praktijk voor coaching en spiritueeltherapie

E-mail

Spiritueeltherapie

Levensblijheid ontstaat uit de vreugdevolle ontmoeting met jezelf

Ieder mens blijft ontwikkelen, zijn leven lang. Spiritueeltherapie kan je op weg helpen en je inzicht geven in wie je bent en wat je wilt in het leven.

Spiritueeltherapie is een psychotherapeutische en energetische behandelwijze, waarbij persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van de levenskwaliteit centraal staat. Een spiritueeltherapeut helpt je om de verantwoording te nemen voor je eigen leven en belemmeringen die je ervaart aan te pakken. Je werkt aan jouw doelen in je leven.
Je geeft je leven nieuwe zin.

Spiritueeltherapie geeft je de kans gebruik te maken van je niet ontdekte, vaak onbewuste mogelijkheden. Een spiritueeltherapeut heeft een luisterend oor, doorziet het levensproces van de cliënt en helpt deze zijn eigen oplossingen te zoeken. Het kan je helpen puzzelstukjes uit je verleden op zijn plaats te laten vallen en oud verdriet een plekje te geven.

Er zijn diverse therapiemethodes die gebruikt worden tijdens de spiritueeltherapie om antwoorden te vinden op je vragen en zo je leven weer vreugdevol te ervaren.