Praktijk voor coaching en spiritueeltherapie

E-mail

Met de ervaringen uit je leven op weg naar je doel

Ieder mens is op aarde met een bestemming. In anderhalf uur kijken we samen naar wat je geleerd hebt in het leven en waar je naartoe wilt.

Er gebeurt zoveel in het leven dat je raakt en van binnen verandert, dat het soms moeilijk is in een vaste lijn je koers te lopen. Op een bepaald moment vraag je je zelfs af waar je ook alweer naar onderweg was.

In ieders leven komt er een moment dat je je afvraagt: “Is dit het nou? Is dit mijn leven? Wat heb ik tot nog toe bereikt? Wat zou ik nog willen volbrengen? Wat houdt mij tegen?” En vooral heel belangrijk: “Wat maakt mij in mijn leven nu gelukkig?”

Tijdens een eenmalig consult kijken we samen terug naar de ervaringen in je leven. Dit doen we vanuit de positie “Wat heb ik ervan geleerd?” We kijken naar: Hoe gebruik of kan ik mijn leerervaringen gebruiken in mijn huidige leven? Je kunt inzicht krijgen in patronen en legt de verbinding tussen je verleden en je toekomst waarin een rode draad zichtbaar kan worden.

Daarna kijken we naar: Waar wil ik naar toe? Waar wil ik zijn over vijf jaar, over tien jaar en nog verder.
Zo komt er, diep vanuit jouw binnenste, een weg tevoorschijn. Een pad met onderweg verschillende doelen waaraan je kunt werken. Een, door jouzelf gesteld, fantastisch einddoel in de toekomst.