Praktijk voor coaching en spiritueeltherapie

E-mail
formats

De toekomst voorspellen

Published on augustus 19, 2012

Vanmorgen belde een meneer mij op met de vraag of ik iets kon vertellen over zijn toekomst. Hij had momenteel geen werk, wilde het ene maar was opgeleid voor het andere. Hij zat op een punt in zijn leven dat hij niet meer wist wat hij moest gaan doen. Als ik nou in de toekomst zou kijken en zou zien wat er voor hem in petto was, dan wist hij hoe hij verder kon gaan.

Tja, zou het hem helpen als ik in de toekomst zou kunnen kijken en hem zou kunnen melden dat hij over twee jaar een prijs zou winnen als beste banketbakker van Nederland? Of zou ik hem daarmee al een kant op hebben gestuurd om banketbakker te blijven terwijl hij dat eigenlijk niet wilde?

Ik geloof in vrije keuze en je eigen weg bepalen. De toekomst van de cliënt voorspellen beïnvloedt de cliënt dusdanig dat hij al met het door mij geschetste idee zijn leven inricht. De weg die ik met mijn cliënten wil bewandelen is om hen te leren contact te maken met hun innerlijke kracht en te leren naar hun intuïtie te luisteren. Dan volgen zij vanzelf het pad dat het beste bij hen past en hen ook daadwerkelijk gelukkig zal maken.

Wat vind jij van de toekomst voorspellen? Laat het ons weten en reageer op deze blog …

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *