Praktijk voor coaching en spiritueeltherapie

E-mail

Ervaringen van anderen

Hieronder leest u de ervaringen van clienten die ik in behandeling heb gehad of die nu bij mij in behandeling zijn. Laat u ook een berichtje achter?

 

26 Responses

 1. Tanja

  Wij hebben een hele leuke middag gehad met de numerologie-mini-workshop bij jou!
  Heel interessant en bijzonder was onze ervaring bij jou; wonderbaarlijk dat je dat er allemaal uit kunt halen.
  En dan was dit nog maar het topje van de ijsberg!

  Daarna even alles rustig met elkaar besproken bij een etentje en ook ouderwets gezellig zitten lachen met elkaar. Kortom, een zeer geslaagde, gezellig en informatieve dag.

  Dank voor jouw bijdrage!

  Tot ziens.

 2. Astrid

  Ik ben erg onder de indruk van de herkenning die ik voelde bij de auralezing die ik bij Yvette heb gehad. Ze vertelde dingen die ze echt niet kon weten, maar die wel juist waren. Ze heeft me ook mijn kwaliteiten nog een keer duidelijk verteld en hoe ik deze kan gebruiken in mijn leven.
  Dank je wel, Yvette. Een heel indringende ervaring.

 3. Romy

  Mijn ervaring met Praktijk Jaro is zeer goed. Yvette neemt echt de tijd voor je en steekt veel energie om je te helpen.
  Ik heb in een korte tijd bij yvette veel geleerd, zowel in spiritueel als in coaching gebied.
  Yvette bedankt voor je luisterend oor en je goede adviezen.
  Veel liefs Romy

 4. anne

  Na een periode van therapie ben ik het programma “spiritueel afvallen” begonnen. Het heeft me bewust gemaakt van een andere houding ten opzichte van mijn lijf. Het heeft mij geleerd meer ontspannen te zijn. Mijn lat minder hoog te leggen en minder streng te zijn voor mezelf. Daarbij kreeg ik ruimte om meer te bewegen.
  Ik vond het inspirerend zoals ik met jou dit programma heb kunnen doorlopen.
  Door het programma heb ik mij ontdaan van ballast in meerdere vormen.
  Mijn huis, waarin ik al aan het opruimen was is door de opdrachten “superopgeruimd”. Verplichtingen die op mijn schouders drukten en “vrienden” die veel energie van mij vroegen heb ik vaarwel kunnen zeggen.
  Ik heb leuke en fijn rituelen ingevoerd om van elke dag meer te kunnen genieten. En met name heb ik geleerd om mijn twijfels aan de kant te zetten over alles wat ik deed en nu te denken: “dat heb ik gedaan of gezegd en het is goed!”.
  Wat een ruimte aan tijd om aan positieve zaken te besteden.
  Dank je wel!!

 5. Margreet

  Ik heb erg veel geleerd, ik denk dat ik ook nog steeds veel te leren heb. maar ik denk ook dat er heel veel antwoorden diep in me zitten. Als ik mezelf maar de tijd gun om die antwoorden te laten komen en me niet op laat jagen.
  Ik zal de therapie uurtjes wel missen,want ik vond het echt fijn om bij je te komen en even lekker te kunnen spuien, maar ik besef me ook dat ik al zoveel jaren, zoveel verschillende therapieën heb gedaan. Het wordt nu echt tijd dat ik het zelf ga doen, dat heb jij me aangereikt.
  Veel liefs en bedankt voor alles.

 6. Ingrid

  Na afronding van de therapie bij Yvette, wil ik anderen laten weten dat therapie bij praktijk Jaro een goede ervaring is. De spirituele therapie van Yvette is maatwerk. Yvette beschikt over vele werkvormen die zij in elke sessie op de persoon afstemt. Daarmee volgt Yvette jouw proces. Yvette is in haar werk toegewijdt en zorgvuldig.
  De therapie bij Yvette heeft mij in de gelegenheid gesteld om verborgen emoties en ervaringen te bereiken. Door de diepere lagen in mezelf te ontdekken, heeft heling kunnen plaatsvinden.
  De spirituele therapie van Yvette is een goede aanvulling op of zelfs vervanging van gebruikelijke therapie vormen.

 7. Kelsey Dekker

  Hallo Yvette,

  Na ons gesprek heb ik goed nagedacht. Eigenlijk is mijn leven goed nu. Ik was op zoek, maar heb gemerkt dat ik niet op zoek hoef te zijn. Dank je voor het gesprek, het heeft me veel inzicht gegeven.

  Warme groet, Kelsey

 8. Colette Mulder

  Beduusd was ik na de aurareading. Wat had ik veel gehoord en herkend…en wat had ik veel nieuwe informatie gekregen…Ik kwam niet thuis met een concreet antwoord op de vraag die ik van tevoren had, maar ik heb zeker richting gekregen. En een heleboel meer! Ik heb veel om over na te denken en mee aan de slag te gaan. Het leek ook wel alsof het ter plekke al ging stromen en ik heb er zelfs onrustig van geslapen, zoveel energie had ik ervan gekregen. Je hebt veel in beweging gezet, dat voel ik nu al. Ontzettend bedankt!

 9. Yvette

  Dank je wel, Richard. Wat een lieve woorden.

 10. Rich

  Lieve Yvette,
  gefeliciteerd met je nieuwe uitgebreide informatieve site. Ik heb me enorm geholpen en gesteund gevoeld door je fijne hulp en behandelingen. Fijn dat je me zo hebt geholpen met mijn problemen. Je hebt me weer nieuwe inspirerende inzichten gegeven die ik nog dagelijks toepas! Het voelt goed. Dankjewel Yvette :! :). Veel liefs…. Rich

  ps.: wat een prachtige inspirerende sprankelende tekst heb je overigens op je ‘welkom-pagina’ staan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *