Praktijk voor coaching en spiritueeltherapie

E-mail

Ervaringen van anderen

Hieronder leest u de ervaringen van clienten die ik in behandeling heb gehad of die nu bij mij in behandeling zijn. Laat u ook een berichtje achter?

 

26 Responses

 1. Michelle

  Yvette heb ik als een prettige en betrouwbare therapeut/coach ervaren. Ik heb meerdere sessies bij haar gevolgd. In deze sessies hebben wij op een vertrouwelijke manier gewerkt aan mijn doel.

  Yvette heeft mij handvatten gegeven, waardoor ik mij meer bewust ben geworden van mijn kwaliteiten en valkuilen. Met deze inzichten heb ik een sprong gemaakt in zelfacceptatie.

  Bedankt Yvette

 2. Colette

  Na eerst de site van Praktijk Jaro te hebben doorgenomen, die mij zeer aansprak doordat er alle relevante informatie op staat, heb ik een afspraak gemaakt met Yvette voor coaching. Nadat ik mijn hulpvraag kenbaar had gemaakt, is Yvette samen met mij voortvarend te werk gegaan om hulp te bieden in mijn traject. Wat ik erg waardeer in de benadering van Yvette, is dat ze altijd open staat voor alles en ook voor bijna alles een oplossing weet en altijd weer een nieuwe therapievorm bedenkt die voor toepassing is voor dat moment. Verder kwam ik altijd weer met een goed gevoel bij Yvette vandaan, ook als ik soms neerslachtig naar haar toe ging en dacht, waarom ga ik eigenlijk nog; dan wist ze me altijd weer te stimuleren en kracht te geven. Kortom, ik ben blij dat ik deze sessies bij Yvette heb gehad, ze heeft me geholpen om sterker in mijn schoenen te staan en meer bij mezelf te blijven.

  • Yvette

   Dank je wel, Colette. Ik wens je toe dat je 2017 (numerologisch een 1-jaar) goed begint. Een nieuwe cyclus start dit jaar. Voor ons allemaal.

 3. Corrina Hoksbergen

  Vanaf het eerste moment ( en dan bedoel ik het moment dat ik op jouw website terecht kwam) voelde het goed. De hypnotherapie die ik bij je heb gevolgd en de gesprekken die we hebben gehad hebben veel voor me gedaan . Ik heb hierdoor veel geleerd en weet dat ik nog lang niet ben uitgeleerd ( gelukkig). Je hebt de tijd voor me genomen, er was geen haast , het voelde comfortabel . Ik ben blij dat ik die eerste stap heb gezet en bij jou terecht ben gekomen .

  Liefs Corrien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *