Praktijk voor coaching en spiritueeltherapie

E-mail

Tarieven

Wil je meer kwaliteit in je leven? Ben je op zoek naar inzicht, naar herstel of naar een oplossing van een probleem? Wil je je gewicht beter beheersen? Ik kan je dit en meer bieden in mijn praktijk.

Wil je langskomen voor een kort informatief gesprek waarin we kennis met elkaar kunnen maken, dan ben je van harte welkom. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Intake:
Onze samenwerking begint met een intakegesprek waarin we elkaar leren kennen en kijken welk vervolg het beste bij je past. Elke vorm van begeleiding wordt voorafgegaan door een intakegesprek welke in tijd kan variëren.

Mocht je tijdens de intake het gevoel hebben dat ik niet degene ben met wie je wilt samenwerken in je proces, of mocht ik niet aan jouw vraag kunnen voldoen, dan zal ik je doorverwijzen naar een huisarts, de reguliere geestelijke gezondheidzorg of een collega spiritueeltherapeut.

Door ervaring wijs geworden is het de bedoeling dat je bij de intake €88,00  meeneemt. Gemiddeld duurt een intake twee uur welke direct afgerekend wordt. Is de tijd korter dan betaal je natuurlijk alleen de gebruikte tijd.

Kosten:
De kosten van zowel een intakegesprek  als een sessie coaching of spiritueeltherapie zijn €44,- per uur. Gemiddeld duurt een sessie anderhalf uur.

Indienen bij je zorgverzekering:
De sessies coaching of spiritueeltherapie zijn niet in te dienen bij de zorgverzekering.

Algemene voorwaarden:
Betaling uitsluitend à contant. Voor alle mogelijkheden geldt dat indien je meer tijd wilt reserveren je dat het beste van tevoren kunt opgeven.