Praktijk voor coaching en spiritueeltherapie

E-mail

Dromen, werken met je onderbewuste

Ieder mens draagt in zich een nog onbewuste bron van kennis en kracht. Dromen ontspringen uit diezelfde bron. Niet iedereen onthoudt zijn dromen. Gelukkig is dit wel aan te leren, zodat iedereen gebruik kan maken van de schat aan informatie die dromen je kunnen bieden.

Er zijn vele boeken met interpretaties van droombeelden. Deze zijn samengesteld uit symbolen die vaak dezelfde betekenis hebben bij verschillende dromers. Maar geldt dit ook voor de droom die jou nog helder bijstaat?

In het droomwerk gaan we uit van een zeer persoonlijke diepere betekenis van de beelden uit de droom. Een droom probeert de dromer op een hele unieke manier iets duidelijk te maken. Dromen willen iets in beweging brengen.

Middels een droominterview stellen we gerichte vragen die de dromer helpen herinneren wat hij de hele tijd eigenlijk al wist. Hiervoor brengen we de dromer in trance. De interpretatie van de droom komt geheel uit het onderbewuste van de cliënt en kan hem inzicht geven en/of vastgelopen processen weer in beweging brengen.

Lees meer over dromen en droomwerk …