Praktijk voor coaching en spiritueeltherapie

E-mail

Wat is numerologie?

Numerologie is één van de wegwijzers in de bewustwording van het leven. Het pad dat je kan leiden naar je innerlijke waarheid, je zoeken naar de rode draad in je leven.

In de numerologie zijn getallen symbolen voor de verschillende energieën, de verschillende vibraties of trillingen, waaruit het hele universum bestaat.

Wij leven in een universum van trillingen en elk mens dat ter wereld komt straalt een individuele eigen trilling of energie uit die hem van ieder ander onderscheidt. Elk mens is uniek.

In de numerologie gaat men er vanuit dat de naam van de mens zijn persoonlijke energie en daarmee zijn individuele eigen karakter kenschetst. De energie van het kind in de baarmoeder heeft zo’n sterke invloed op de ouders dat zij onbewust de daarbij behorende naam zullen kiezen.
Ook de geboortedatum heeft een belangrijke invloed, omdat de totale klank die het universum voortbrengt op het moment van geboorte op zijn karakter en levenslot een onuitwisbaar stempel drukt.

Numerologie zal je helderheid in je leven geven.

Ik zal berekenen welke energieën in je leven de meeste invloed hebben/hadden en op welk tijdstip. Ervan uitgaande dat je het hele leven zult blijven leren, kunnen we ontdekken of je al op weg bent om in harmonie te komen met je zielsbestemming of dat er nog sprake is van disharmonie, wat betekent dat dat aspect nog voldoende ruimte biedt voor groei.

Wil je tot volle expressie komen in je leven, dan kan numerologie je helpen de harmonische energieën in je leven te vinden.

Welke numerologische aspecten van je leven bereken ik?

  • In de basisessentie bereken ik de gereedschappen die je gebruikt in het dagelijks leven, ik kijk naar je zoals je nu bent.
  • Je zielsmotivatie laat je ervaringen opdoen in de lessen die jouw ziel zelf heeft gekozen. Deze lessen borduren voort uit ervaringen van vorige levens.
  • Met je geboortedatum bereken ik je geboortekracht, dit is de rode draad in jouw leven.
  • Ik bereken welke levenscycli je in dit leven doorloopt. Je leven verloopt in periodes waarin een bepaalde energie de meeste invloed heeft.
  • Ik bereken in elke cyclus wat je focusenergie is; als een schijnwerper beïnvloedt deze energie dát moment in jouw leven. Samen met je uitdagingenergie, dit zijn de ervaringen die je op doet met je omgeving en de mensen om je heen.
  • Ik bereken je punten van intensivering; jouw talenten en de punten waar je extra aandacht aan zou kunnen besteden. Deze punten zijn je rugzak die je mee hebt genomen uit vorige levens.
  • Aan de berekening van je automatische reactie kan ik zien hoe je reageert zonder na te denken, dit is tevens je uitstraling als mensen je voor het eerst ontmoeten.
  • Je groeigetal is datgene dat de ziel helpt de gekozen weg van de zielsmotivatie te volgen.
  • Het laatste getal is het climaxgetal; wat kun je bereiken in jouw leven?