Praktijk voor coaching en spiritueeltherapie

E-mail

Therapeutic healing of the energetic body

Bij een ‘therapeutic healing of the energetic body’ lig je gekleed op een behandeltafel, je hebt wel je schoenen uit. De dingen die je in het leven tegen komt zijn in je aura en je chakra’s te voelen. Ik zal de energie om je heen in kaart brengen en positief beïnvloeden. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd en het immuunsysteem wordt bevorderd. Zo kunnen kleine kwalen wellicht opgelost worden.
Na een ‘therapeutic healing of the energetic body’ is de energie rondom het lichaam opgeschoond en meer in balans. De aura en de chakra’s zijn meer in harmonie. Je conditie-aura is versterkt. Dit zul je waarschijnlijk voelen.

Ik vertel je in het nagesprek de bevindingen die ik tijdens de ‘therapeutic healing’ heb gedaan en de betekenis in jouw leven hiervan. Dit geeft je inzicht in hoe je in het leven staat en waar je in je ontwikkeling nog extra aandacht aan kunt besteden.

Ik nodig je uit om een afspraak met me te maken, dan kun je aan den lijve ervaren wat een ‘therapeutic healing of the energetic body’ is.

Lees meer over therapeutic healing…